Pip i nosen, jag heter Smirre och är en hårig räv som har två hål i nosen och ett hål i vardera örat! :-D 

Har varit ovanligt trött och sovit mest idag.

FURRY!

Nya favoriter på min FA!  1  2  3

Andy har ritat sig, Kakan och Cyanid i CALL OF DUTY STYLE! Snyggt! =^_^=

- Vilket påminner om att jag måste installera mina Call of Duty spel och Sniperspel igen, inte gjort det sen datorn var på service i början på sommaren. :-[

Såg att jag kommit upp på ATTENDEELISTAN, skönt att det är klart så slipper jag noja över att det inte ska funka.  Postade också min NFC-status i tråden för det!

SKRIV PÅ LISTA TILL BARACK OBAMA FÖR ATT SKYDDA VÅR LIVSSTIL OCH VÅR VERKSAMHET!

- Tycker detta är ett mycket bra initiativ, furrykulturen och även enskilda furries blir ibland utsatta för hatbrott, hot och trakasserier och det är fan inte ok! Jag har ju själv råkat ut för personer som bråkar med mig för att jag är furrie och för att jag är engagerad i djurskydd osv. Det har hänt ett antal gånger sedan 90-talet och vem, vilka, vad och hur behöver jag inte gå in på. Men det är vad dessa personer har gjort mot mig och även mot andra furries och mot djur osv - som är grunden till att jag är lite paranoid emellanåt och är så starkt för vapen och har en önskan om att äga riktiga vapen och gå beväpnad - till tankar om att bygga upp militära styrkor och föra kampen för djurens rättigheter och att skydda furrykulturen med militära medel och moderna militära vapen som stridsvagnar, drönare, attackhelikoptrar, stridsflygplan och kryssningsmissiler! Men det är en utopi då det skulle handla om så otroligt mycket pengar att bygga upp något sådant!

I min fiktiva värld så har djuren själva makten och kan bekämpa människorna, alla djuren är med i FurMil som är typ som "Djurens NATO" och b.la. så finns det en rävstat som heter Foxylvanien och har en mycket stor militär kapacitet och det finns ett gemensamt flygvapen mellan alla djuren, FURRY AIR FORCE! Fox Power Rangers är en elitstyrka av rävar som har stora militära tillgångar och som opererar världen över för att skydda djurens intressen och bekämpa människorna! 

RÄVAR! =^_^=

Mer furries! =^_^=

Nyheter!

Att rädda ett liv kan kräva så lite!

De filmade istället för att hjälpa!

Barnen togs, bara vi kvar!

Kropp hittad bland brandrester!

Fantastiskt! :-D

*Kram!*