Yipp! Smirre är online.

Är i skolan nu och fortsatt att jobba med mina uppgifter i Svenska Timmar Bas, Silverräven är med mig idag och ska på akupunktur sen idag för mitt snusberoende. Håller på att dra ner på snusandet för att få fickpengar över till annat, ex till Nordic FuzzCon och till att kunna ex gå på bio, köpa någon DVD eller något spel ibland osv.

Här är mina arbeten i argumntation osv i Svenska Timmar Bas då!

Åsikter och arument 1!

Åsikter och argument 2! 

Mitt senaste gräl - eller snarare livlig diskutionen mellan mig och kompis på chatten i går!

Tänkte jag skulle ta en paus från argumntation och debattprojektet nu och gå till biblioteket och läsa lite antingen bok eller nyheter.

Forumet och Facebook är inte ok på skoltid men blogga är ok om det är relaterat till skolan!

*Kram!* från Smirre